Şehit Furkan Doğan Anaokulu
İSMETPAŞA MAH. 91. SK. ŞEHIT FURKAN DOĞAN IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 48 İÇ KAPI NO 1 SULTANGAZİ / İSTANBUL

VİZYON

Milletimiz ve insanlığa rehberlik edecek, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel insani değerleri benimsemiş, okuyan, araştıran, düşünen, yazan, fedakar, karakterli, şahsiyetli nesiller yetiştirmek

MİSYON

Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzeyini benimseyen kendine güvenli;çevresine saygılı;yaratıcı özgür, hoşgörülü, katılımcı sorumluluk sahibi, problem çözme konusunda etkili iletişim yöntemleri kullanabilen, özgüveni yüksek çevresindeki yetişkinlere saygılı fakat yetişkin denetiminde olmayan bireyler yetiştirmek.İçinde bulunduğu toplum kurallarına uyan fakatkuralları koşulsuz kabul etmeyen sorgulayabilen bireyler yetiştirmek.İlköğretimde öğretmenden çekinmeyen, öğretmene saygı duyan bireyler yetiştirmek.Yaşayarak, görerek,deneyerek öğrenmelerinin kalıcılığını sağlamak.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

SABAHÇI:08:00-12:30 ÖĞLENCİ:13:00-17:30

SULTANGAZİ İLÇE MERKEZİNDEDİR